Important Notice: The Bambuser Community will cease its service in the coming weeks

Read more

Kjo video sapo u filmua në ambjentet e Drejtorisë së Policisë së Durrësit ku tregohet se si policia refuzon që të marrë njoftimin për reagimin e ZMKsë dhe një grupi qytetarësh durrsakë sot në ora 11:30 te IshLulishte 1 Maji ku është beton

3 years ago via Bambuser for mobile

1 May 2015 08:36 CEST


Location

Albania

(41.324455, 19.44553)
Geotagged using GPS

Phone model

Samsung Galaxy S 5

#UNEJAMKUMANOVA
1:46
#UNEJAMKUMANOVA
4:14
#UNEJAMKUMANOVA
2:25
#UNEJAMKUMANOVA
0:12
#UNEJAMKUMANOVA
1:00
#UNEJAMKUMANOVA
0:58
Duke dokumentuar Abuzimin e Vangjushit me palmat
8:45
greva e studentëve
1:30
greva e studentëve
1:19
greva e studentëve
0:07
greva e studentëve
0:44
greva e studentëve
0:16
greva e studentëve
0:26
greva e studentëve
1:43
feedback
You can leave feedback to Bambuser Crew via this form.